Fructal Frutabela Protein 32% Nugát - proteinová tyčinka 40g

Kód: FR20496
17 Kč 15 Kč bez DPH 425 Kč / 1 kg
Skladem

Proteinová tyčinka s příchutí nugátu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení

extrudovaný obilný výrobek 46% ( hráškové a pšeničné bílkoviny, škrob z manioky), glukózový sirup, čokoládová poleva bez cukru 18% ( sladidlo isomalt, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor - sójový lecitin, aroma), zvlhčovače (sorbitol, glycerol), palmový tuk, cukr, maltodextrin, modifikovaný škrob, emulgátor, aroma nugátu. Může obsahovat stopy arašídů, oříšků a mléka.

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 1799kJ/428kcal
Tuky 13,40g
   z toho nasycené mastné kyseliny 7,90g
Sacharidy 42,30g
   z toho cukry 4,30g
Vláknina 3,90g
Bílkoviny 32,50g
Sůl 0,44g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

                                                           

Firma byla založena v roce 1945 v bývalé Jugoslávii. Postupem času se stala největším prodejcem ovocných šťáv a nektarů a toto místo si zdárně udržuje dodnes (v zemích bývalé Jugoslávie).Závod byl během let kompletně zrekonstruován, aby vyhovoval všem náročným normám zemí EU. V roce 2001 získal ve firmě většinový podíl Pivovarna Union. Dnes Fructal vyváží své výrobky do osmnácti zemí světa včetně USA a Kanady.

Kladný vztah k přírodě

Ve Fructalu jsou vyráběny a úspěšně prodávány výrobky nejvyšší kvality z ovoce a některých další plodů. Konkurenční výhodou společnosti je zpracování přírodních plodů při zachování přírodního obsahu, bez umělých přísad.Produkty splňují náročné požadavky spotřebitelů na zdravou, vyváženou stravu a neustále se přizpůsobují měnícím stravovacím návykům. Všechny hlavní činnosti ve společnosti Fructal jsou zaměřené na budování pozitivního přístupu k přírodě.

Kvalita

Kvalita zůstává hlavní předností Fructalu. Fructal disponuje certifikáty řízení jakosti ISO 9001, systémem environmentálního managementu ISO 14001 a bezpečnosti potravin, systémem řízení dle mezinárodní normy ISO 22000 a další.