Fructal First Jablko a ženšen - funkční voda 0,5l

Kód: FR20489
15 Kč 13 Kč bez DPH 30 Kč / 1 l
Skladem

Nesycený nealkoholický nápoj s nízkou energetickou hodnotou s příchutí jablka a ženšenu s přídavkem 3 vitamínů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nesycený nealkoholický nápoj s nízkou energetickou hodnotou s příchutí jablka a ženšenu s přídavkem 3 vitamínů. Zdroj vitamínů: kyseliny pantothenové, vitamínu B6 a vitamínu B12.Složení:voda, cukr, přírodní aroma, kyselina (kyselina citrónová), jablečná šťáva z koncentrátu 0,1%; výtažek z ženšenu 0,01%; vitamíny (kyselina pantothenová, B6, B12)Nápoj je pasterizovaný, bez konzervačních látekNevystavujte přímému slunečnímu záření. Otevřený nápoj uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

                                                           

Firma byla založena v roce 1945 v bývalé Jugoslávii. Postupem času se stala největším prodejcem ovocných šťáv a nektarů a toto místo si zdárně udržuje dodnes (v zemích bývalé Jugoslávie).Závod byl během let kompletně zrekonstruován, aby vyhovoval všem náročným normám zemí EU. V roce 2001 získal ve firmě většinový podíl Pivovarna Union. Dnes Fructal vyváží své výrobky do osmnácti zemí světa včetně USA a Kanady.

Kladný vztah k přírodě

Ve Fructalu jsou vyráběny a úspěšně prodávány výrobky nejvyšší kvality z ovoce a některých další plodů. Konkurenční výhodou společnosti je zpracování přírodních plodů při zachování přírodního obsahu, bez umělých přísad.Produkty splňují náročné požadavky spotřebitelů na zdravou, vyváženou stravu a neustále se přizpůsobují měnícím stravovacím návykům. Všechny hlavní činnosti ve společnosti Fructal jsou zaměřené na budování pozitivního přístupu k přírodě.

Kvalita

Kvalita zůstává hlavní předností Fructalu. Fructal disponuje certifikáty řízení jakosti ISO 9001, systémem environmentálního managementu ISO 14001 a bezpečnosti potravin, systémem řízení dle mezinárodní normy ISO 22000 a další.