BIO Třtinový cukr - krupice 500g Wolfberry

Neohodnoceno
 
Akce Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Třtinový cukr krupice Wolfberry BIO 500 g má charakteristickou, příjemně karamelovou chuť i vůni, světle hnědou barvu a tvoří ho velmi drobné krystalky. Vyrábí se z cukrové třtiny a je zpracovávaný bez použití jakýchkoliv chemikálií nebo umělých přísad.

Dostupnost 5 dnů
Cena 23 Kč bez DPH
27 Kč    
Kód produktu BIO0000470
Značka Wolfberry
Kategorie Superpotraviny, Bio
 
Wolfberry třtinový cukr krupice se vyrábí velmi šetrnou krystalizací třtinové šťávy, díky čemuž v něm zůstává zachováno maximální množství vitamínů a minerálů, které rafinované cukry při jejich zpracování ztrácejí. Má čistou sladkou chuť, která má malinko karamelové a medové podtóny. Při pěstování cukrové třtiny, ze které se vyrábí, nebyly použity žádné pesticidy a třtina nebyla geneticky modifikovaná. 

Třtinový cukr krupice se dobře rozpouští, takže je vhodný na slazení teplých i studených nápojů, do dipů, zálivek nebo marinád. Při pečení a vaření můžete s jeho pomocí nahrazovat běžný cukr všude tam, kde ho používáte, takže vám poslouží při pečení buchet, zákusků, cukroví, nebo při doslazování polévek omáček a podobně. 

Nutriční hodnoty na 100 g: Energie: 4 000 kcal / 1 670kJ; Tuky: 0 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 99.5 g – toho cukry 99.5 g; Bílkoviny: 0.5 g; Vitamín A: 20 IU; Vitamín B: 1.0 mg; Vápník: 7.0 mg; Železo: 0.3 mg; Draslík: 6.0 mg; Zinek: 0.2 mg

Složení: 100 % třtinový cukr v BIO kvalitě
Skladování: Cukr skladujte na suchém místě do 65 % relativní vlhkosti vzduchu a při teplotě nepřekračující 25 ° C. 
Alergeny: bez alergenů 
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Země původu: Argentina
Obsah balení: 500 g
Potraviny vše BIO
Superpotraviny BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde