Nutrend Müsli tyčinka MIXLI jablko 20g

Kód: BIO0000989
7 Kč 6 Kč bez DPH 350 Kč / 1 kg
Vyprodáno

Müsli tyčinka MIXLI jablko Nutrend 20 g. Chutná šťavnatá müsli tyčinka z ovesných a pšeničných vloček, s kukuřičnými lupínky. Je zcela bez polevy a navíc s vysokým obsahem vlákniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak konzumovat tyčinky MIXLI jablko
Müsli tyčinka MIXLI jablko je vhodný prostředek pro doplnění živin, například jako svačina, kdykoli v průběhu dne.

Charakteristika
Chutná šťavnatá müsli tyčinka z ovesných a pšeničných vloček s kukuřičnými lupínky. Je zcela bez polevy a navíc s vysokým obsahem vlákniny.

Nutriční hodnoty tyčinky MIXLI jablko ve 100g
Energetická hodnota:
1490 kJ/353 kcal; Tuky: 5,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 3,8 g; Sacharidy: 69 g; z toho cukry: 23,5 g; Vláknina: 6,6 g; Bílkoviny: 3,9 g; Sůl: 0,4 g.

Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Složení
Glukózový sirup, ovesné vločky 12 %, kukuřično-bramborový extrudát (kukuřičná krupice, bramborová kaše, cukr, pšeničná vláknina), rýžovo-bramborový extrudát (rýže, bramborová kaše, cukr, pšeničná vláknina, červená řepa), kukuřičné lupínky (krupice kukuřičná, cukr, sladový výtažek, sůl), fruktózo-glukózový sirup, sušená jablka 6 % (jablka, antioxidant kyselina citronová, konzervant oxid siřičitý), glukózo-fruktózový sirup, rozinky (rozinky, kukuřičný a slunečnicový olej), rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), pšeničné vločky, akáciová guma, zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, regulátor kyselosti kyselina jablečná, aroma.

Alergeny
Lepek, oxid siřičitý. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.

Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nevhodné pro děti do 3 let. Po rozbalení je tyčinka určena k okamžité spotřebě.

Obsah
20 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: