Terina z perliček s červeným vínem Gamay a růžovým pepřem 65g Ducs de Gascogne
Kód: KOL8100928Detailní popis produktu
Ducs de Gascogne Terina z perliček s červeným vínem Gamay a růžovým pepřem, 65g
Tahle paštika je růžová. No a co? Je hezká, růžová. Je to pleť mladých dívek. Je delikátní jako pečený marshmallow... Zvláště s Gamay. Víte, pánové, není to jen pro holky!
Gamay je červená odrůda hroznů, která může být vinifikována na růžové, což dává silné, ovocné a intenzivně zbarvené víno.
Ducs de Gascogne je tvůrcem terinových receptur od
roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne jsou vyráběny v Gimontu v srdci Gers a jsou připraveny bez barviva nebo konzervačních látek.
Složení: Maso perliček (25%), vepřový tuk, drůbeží játra, vepřová krkovička, vejce, Gamay (4%), sůl, růžové bobule (0,60%), pepř.
Alergeny: vejce.
Hmotnost: 65g.
Země původu: Francie
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1235kJ/298kcal,
tuky: 26g
-z toho nasycené mastné kysliny: 9,3g,
sacharidy: 1,4g
-z toho cukry 0,4g,
bílkoviny: 15g,
sůl: 1,7g.
Skladujte při teplotě do 25 C. Po otevření uchovat v chladničce a zkonzumovat do 2-3 dnů.
Gamay je červená odrůda hroznů, která může být vinifikována na růžové, což dává silné, ovocné a intenzivně zbarvené víno.
Ducs de Gascogne je tvůrcem terinových receptur od
roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne jsou vyráběny v Gimontu v srdci Gers a jsou připraveny bez barviva nebo konzervačních látek.
Složení: Maso perliček (25%), vepřový tuk, drůbeží játra, vepřová krkovička, vejce, Gamay (4%), sůl, růžové bobule (0,60%), pepř.
Alergeny: vejce.
Hmotnost: 65g.
Země původu: Francie
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1235kJ/298kcal,
tuky: 26g
-z toho nasycené mastné kysliny: 9,3g,
sacharidy: 1,4g
-z toho cukry 0,4g,
bílkoviny: 15g,
sůl: 1,7g.
Skladujte při teplotě do 25 C. Po otevření uchovat v chladničce a zkonzumovat do 2-3 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Paštiky a teriny: | Perlička |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.