Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje. Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavřena. Děkujeme.

Gallo Family Vineyards

Historie firmy Gallo

Počátek historie rodinné firmy Gallo se datuje do roku 1933, kdy bratři Ernest a Julio Gallo založili vinařství v Modesto v Kalifornii. Od počátku měli bratři rozděleny pravomoci tak, že se Ernesto staral o marketing a obchod, Julio měl pak na starosti výrobu vín. Během druhé světové války začali bratři postupně skupovat jednotlivé vinice a stali se z malých vinařů velkopěstiteli.

Díky Juliovým technickým inovacím a zavedením moderních technologií v šedesátých a sedmdesátých letech se vinařství Gallo postupně stávalo fenoménem amerického vinařství. V období mezi lety 1960 a 1980 se konzumace vína ve Spojených Státech zvýšila více než 6x a nikdo nebyl lépe připraven
než mladá a ambiciózní vinařská firma Gallo. V 80. letech proniklo Gallo i na trh s luxusními víny, kde do té doby kraloval Robert Mondavi.

Díky bohatým zkušenostem se zpracováním vinné révy a novým vinicím se Gallo dočkalo nejvyšších ocenění. Souběžně s tím vznikla divize, která měla víno přiblížit i lidem, kteří jej do té doby nepili. Hlavním úkolem této skupiny byl vývoj hotových nápojů z vína a ovocných šťáv. V 90. letech se díky těmto nápojům stalo Gallo absolutně největší vinařskou firmou v USA a zanedlouho poté i na světě.

Gastronomie v USA

Bylo by chybou domnívat se, že Američané konzumují pouze hamburgery, hranolky nebo americkou variantu pizzy. Díky velikosti a etnickému složení USA zde nalezneme koktejl všech kuchyní světa, které jsou více či méně domestikované. Prvotní vliv na lokální gastronomii měli domorodí Indiáni, kteří se živili
masem a lesními plody. Koloniální vojáci přinesli stravovací návyky z Francie, Anglie a Španělska.

Žádné produkty od výrobce Gallo Family Vineyards nebyly nalezeny....

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde